SICILIAN EXCELLENCE

Extra Virgin Olive Oil

Sicilian cuisine is only at its best when it is served with extra virgin olive oil.

We have chosen to accompany our preserves with certified D.O.P. Mount Etna oil, derived exclusively from Sicilian olives and primarily from the Nocellara olives of Mount Etna. Its fruity and slightly spicy flavor makes it a perfect garnish not only for our sauces but also for fish and meat dishes and for salads.

D.O.P. Monte etna
Extra Virgin Olive oil

Olio di oliva di categoria superiore ottenuto direttamente dalle olive e unicamente mediante procedimenti meccanici.
Certificato da Organismo di Controllo autorizzato dal Ministero delle Politiche Agricole Alimentari e Forestali

Peso Netto:

290gr

D.O.P. Monte etna (modificare da qui)

Extra Virgin Olive oil

Olio di oliva di categoria superiore ottenuto direttamente dalle olive e unicamente mediante procedimenti meccanici.
Certificato da Organismo di Controllo autorizzato dal Ministero delle Politiche Agricole Alimentari e Forestali

Peso Netto:

290gr

D.O.P. Monte etna

Extra Virgin Olive oil

Olio di oliva di categoria superiore ottenuto direttamente dalle olive e unicamente mediante procedimenti meccanici.
Certificato da Organismo di Controllo autorizzato dal Ministero delle Politiche Agricole Alimentari e Forestali

Peso Netto:

290gr